woensdag 27 maart 2013

Peereboom is geweldig...

Afgelopen maandag is het loopstoeltje door de firma Peereboom (de fabrikant dus) opgehaald, want ze hadden hem gewoon nodig voor andere mensen, en een grote passing bij Heliomare. Het karretje was slechts te leen, we wisten dat hij weer weg zou gaan en we hebben hem bijna een week langer mogen houden dan we eerst dachten (waarvoor dank!!)... Maar ja, toch jammer dat hij weg is.


Vandaag (woensdag) mochten we de firma Peereboom weer bellen, om te kijken of ze misschien iets anders hadden, een oud model ofzo, waar Femke mee kon oefenen totdat haar 'eigen' karretje gereed was. En dat kan natuurlijk wel even duren, want eerst moet er toestemming komen van de verzekering, en dan moeten ze nog tijd hebben ook... want ze hebben het druk bij Peereboom.

Helaas hadden ze eigenlijk geen goed nieuws voor ons: er was geen karretje beschikbaar waar Femke iets mee kon. Ze hadden alleen wel een oplossing: ze gingen er gewoon 1 bouwen voor Femke.

Sorry?

Ja, echt waar... ze gaan het karretje dat Femke nodig heeft nu al bouwen, over een week of 2 is hij klaar.
En nee, ze hebben nog geen toestemming van de verzekeringsmaatschappij.
En ja, dat kon inderdaad betekenen dat ALS de verzekering het verzoek afwees, dat ze dan het karretje weer terug moesten halen.
En daarom mogen we niet zelf de kleur bepalen...

"Of we dat erg vonden?"

Beste mensen van Peereboom, al is dat ding pimpelpaars met groene stippen... dat maakt toch niet uit? Dit is ZO enorm aardig, ZO onverwacht... He-le-maal geweldig!
Dus bij deze een dikke vette pluim voor de firma Peereboom voor dit initiatief, ze hebben er vandaag 3 grote fans bij gekregen!

(En om een beetje promotie voor ze te maken hebben we maar even wat linkjes ingevoegd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten