maandag 20 augustus 2012

Hallo Huub!

Een aantal weken geleden hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de familie Klein. Via een internationaal forum kwamen we elkaar tegen, want ook bij hun zoon Huub is Angelman vastgesteld. En als je kijkt naar de kans dat je Angelman krijgt... is het wel HEEL toevallig dat je een ander kind tegenkomt dat niet alleen in de buurt woont, maar ook nog eens ongeveer even oud is!!

Vanaf het eerste moment dat we er binnen kwamen was het gewoon gezellig... en Huub en Femke blijken op dezelfde manier te lachen, heel gaaf om te zien. Huub is net zo'n gezellig, vrolijk kindje als Femke, maar is qua ontwikkeling toch nog wat minder ver dan Femke. Toen we daar waren lukte het hem nog niet helemaal om te rollen & kruipen, maar ze zijn nu op vakantie geweest en... het kruipen gaat nu een stuk beter!

Hoewel er veel verschillen zijn tussen de twee, zijn er ook veel overeenkomsten. De belangrijkste moet toch wel zijn dat beide kinderen graag uitgedaagd worden, op hun eigen niveau. Huub is al verder door alle ziekenhuismolens dan wij, en gaat binnenkort naar Heliomare. We zijn toch wel benieuwd hoe het hun daar gaat bevallen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten